Technológiák

Dust-Tex Dust-Tex

Dust-tex mop a tökéletes takarítóeszköz

Professzionális takarítóeszköz, amely:

A DUST-TEX mop-ok használata a leghatékonyabb tisztítási folyamatot jelenti, amely egyben a tisztítandó felület fertőtlenítését is magában foglalja, ezáltal védelmet jelent többek között a Gram negatív baktériumok, staphylococcusok, valamint a szalmonella ellen.
Ennek a speciális takarítóeszköznek a technológiai kialakítása évtizedes tapasztalatok tanulságainak levonásával történt. A cserélhető mop fejek kifejlesztésénél a hangsúlyt arra fektették, hogy kialakításánál fogva a lehető legnagyobb felületen érintkezzen padlóval, és eközben minimális fizikai erőfeszítésre legyen csak szükség. A mop feje 100 %-os összetételű pamutszálakból áll, így semmilyen formában nem tartalmaz műszálat. Öt különböző hosszúságú pamutszálból varrják össze őket, így azok az összes port és szennyeződést összegyűjtik és magukban tartják. A speciális impregnálásnak köszönhetően használatuk során garantáltan mindvégig megtartják tisztító és fertőtlenítő hatásukat.

 

 

SLA
Szolgáltatási Szint Megállapodás (Services Level Agreement S.L.A.)

Műszaki tartalom, a helyiségekben elvégzendő feladatok leírása.

Irodahelyiségek WC-mosdó Teakonyha

RM 767 extrakciós szőnyegtisztítószer

Gyorsan szárad és kíméli a szálakat

Winnenden, 2001. szeptember – sokkal rövidebb száradási idő a megszokott termékekkel szemben, és emiatt gyorsabban lehet ismét rálépni: ez az előnye az új RM 767 (dry & ex) szóró-szívó tisztítószerének. Ezért a termék textil padlóburkolatoknál nemcsak alaptisztításhoz, hanem közbenső takarításhoz is tökéletesen megfelel.

Üzletekben, szállodákban vagy irodákban a közlekedési útvonalakat munkaidő alatt lehet takarítani anélkül, hogy egy nagyobb területet le kellene zárni vagy a munkát le kellene állítani. A felhasználó ugyanakkora takarítási energia befektetésével jelentős időmegtakarítást könyvelhet el az ismert tisztítószerekkel szemben. A biologiailag tökéletesen lebomló RM 767 mind a szőnyegpadló és kárpittisztításhoz, mind a gépkocsik belső takarításához jól használható.

A port, ételmaradékokat, foltokat és csírákat megbízhatóan és tartósan eltávolítja. A tisztítószer védőfilmet képez a szálak körül, de nem okozza kifakulásukat, ettől a por és egyéb szennyeződés tapadása jelentősen lecsökken. Az enyhe friss illatú dry & ex a szagokat is megköti. Mindemellett az újszerű termék rendkívül takarékos is: mindössze egy literrel a szennyezettség mértékétől függően akár 80 m² felületet is megtisztíthatunk.

Műszaki adatok
pH-érték (1 %) --------------------- kb. 7
felhasználási töménység ---------- kb. 1 %
felhasználási hőmérséklet -------- max. 60° C
viszkozitás ---------------------------- 4 mPas
szag ------------------------------------ enyhe, friss
szín ------------------------------------- világosbarnaFELHASZNÁLÁSRA KERÜLŐ ESZKÖZÖK ÉS ANYAGOK

A színvonalas takarítás, üzemeltetés és szakipari munkavégzés elengedhetetlen része a nyugat-európai igényeknek megfelelő gép ill. eszközpark, valamint a környezetbarát zöldtermékek alkalmazása.

Az ügyeletes takarító megjelenésére külön hangsúlyt fektetünk, mivel Ő az ügyfélforgalom alatt tevékenykedik. Számára elengedhetetlen kellék a takarító szervizkocsi.

ALKALMAZOTT GÉPFAJTÁK ÉS ESZKÖZÖK
NUMATIC
TWINTEC
LUX
EUROMOP
KARCHER
UNGER.
BOSCH
MAKITA

TAKARÍTÓ SZEREK (Biztonsági adatlappal és Kémiai Kockázatbecslési számítással)
Lehetőség szerint környezetbarát zöldtermékek,
INNO-SEPT
BUZIL
CERTIFIED
TANA
HENKEL
UNGER
PROKTER & GAMBL
NOVATIO